Friday, May 22, 2020

Sample Percuma | Milo with Whole Grain Cereal

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Dapat sample dari Milo pula.. Seperti yang Sha kongsikan dalam Produk Percuma DearNestle Sha dapat sample ini melalui Facebook Koleksi Lubuk Percuma.. Memang rajin juga sha mohon setiap kali Facebook tu kongsikan apa-apa yang boleh dimohon secara percuma.. Cuma produk kecantikan je Sha tak mohon.. Sha tak guna kan.. Kalau sample sabun ke makanan ke atau minuman memang rajinlah Sha mohon.. Sample Milo ini pun dihantar menggunakan Gdex.. Okaylah bungkusan dia.. Kemas dan sampul tu tak kemek ke apa..

Selamat sampai pada 19 Mei 2020..

Dapat 2 sachet..

8 comments:

  1. saya baru masuk page lubuk tu. nak tau ada apa situ. hehe. happy kan kalau dapat free sample =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah!! Semoga ada sample yang berkenan di hati..

      Delete
  2. hehe baru tau ada tempat untuk dapatkan sample percuma.. cam best jerk milo ni..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah
    Kalau sedap bolehlah cari buat stok

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »