Thursday, May 21, 2020

Komik | Buasir Otak The Komik: Amaran Sentap!!!

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang sentap, padu dan menusuk ke hati.. hehehe.. Komik yang menarik bila menggunakan isu semasa dan permasalahan sosial serta agama sebagai topik.. Olahan yang pelbagai dari artis yang berbeza.. Ada yang sempoi gila ada yang padu ke hati.. Memang sesuai dibaca semua.. Page pun tak banyak.. Sekejap je dah settle..

Sha baca dan selesai pada 19.05.2020..

Sha baca menggunakan aplikasi Oakbee Buffet..
Published February 21st 2016 by Alaf 21

4 comments:

  1. ika baca dah buku ni haritu dekat pnm. tapi lupa nak update. nasib baik kak sha up entry. hehe baru teringat.

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2020/04/ebook-review-eblys-by-fatinilam-sari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah!! Bestkan buku ini.. Selamat mengupdate Ika..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »