Friday, May 8, 2020

Pops Malaya Ice Bars

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dah lama teringin nak cuba aiskrim Pops Malaya ini tapi dekat tempat Sha ini tak ada orang jual.. Kebetulan minggu lepas nampak iklan aiskrim ini dekat Facebook terus Sha beli.. Banyak yang Sha nak cuba dari jenama ini tapi yang ini je available untuk di pos.. Sebab yang ini dia dalam bentuk cecair, kita dapat baru bekukan dalam peti sejuk..

Nak beli?? Klik SINI..

Harga 3 kotak ini RM28.30 + RM6.70 (postage) jadilah RM35..

Sha beli pada 30.04.2020 dan aiskrim selamat sampai pada 05.05.2020..

Setiap perisa ada 5pcs.. Cantik pembalut dia.. Dapat je terus simpan dalam peti sejuk..

Lepas Maghrib terus makan sorang satu.. Dah beku elok aiskrimnya.. Tak sangka Sha perisa markisa+nenas tu sedap dan tak menyebabkan lidah Sha gatal.. Mangga dan strawberry tu pun best.. 

7 comments:

  1. sedapnya..nak link boleh, hehe..

    ReplyDelete
  2. saya penah tengokla orang share..
    menarik tapi tak de rasa nak cari lagi..
    tapi ni da tekan da link tu hehe..

    ReplyDelete
  3. tengok da ada available kat Mydin n Mesra..
    nanti blh jenguk2..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »