Wednesday, May 6, 2020

Sambal Goreng Kentang

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak meriahlah Ramadan tanpa sambal goreng kentang ini.. Makanan pembuka selera di waktu sahur.. Kali ini lambat sikit Sha beli sebab tunggu orangnya iklankan dekat FB barulah boleh buat pesanan.. Memang terbaiklah penjual ini.. Sebelum ini pun ada Sha kongsikan di Blog boleh baca di Sambal Kentang Goreng.. Harga masih sama seperti tahun lepas cuma sticker produk je dah di ubah dan makin cantik.. Penjual dan rasa sambal masih sama ye.. Pada Sha memang sangat berbaloi dibeli.. Cubalah sambil tu boleh membantu penjual ini sama.. Boleh juga cari beliau di Facebook Mohamad Feroz Zaini..

Sebekas RM13 sahaja.. Memamg berbaloi okay..

Nampak tak betapa cantiknya sambal itu.. Mengancam, rangup dan sedap.. Memang puas hatilah..

Berminat?? Tekan je link yang Sha sertakan ini
Sambal Kentang Goreng pembuka selera waktu bersahur -

7 comments:

  1. uik.. nampak sodap tu sha... aduhai..

    ReplyDelete
  2. lama tk mkn..fav ni..kalo kunyah2 ralit btul smp tk sedar dh tgal skit dlm bekas

    ReplyDelete
  3. fuhhh nampak mengancamm! ni kalau makan dengan nasi panas, ikan bilis kicap/sambal + telur goreng... SEDAPNYAAAA! hehehe

    ReplyDelete
  4. sedap ni Sha.
    dari kaler nyer yg bersinar tu, makan dgn nasi panas = ohsem.
    kekadang aida buat gak sambal kentang gini kat rumah.
    tapi tu la. skali makan jer, Sha.
    tak sempat nak simpan esok lusa :) ha ha ha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »