Shoplinks.Asia

Thursday, July 27, 2017

Goodreads - 2017 Reading Challenge #3

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom menari joget-joget.. Hehehe..
Teruja pula rasanya..
Sha punya misi membaca dah semakin ke penghujung..
Bulan Julai dan Sha dan membaca 140 buah buku..
Sukses.. Nanti sha tambah lagi kot..
Korang membaca?? Sehelai pun membaca juga tau..
Teruskan usaha.. Jangan mengalah..
Anda pasti berjaya...

Update kali terakhir pada 26.07.2017

4 comments:

  1. dah kurang mmbaca novel, tapi akak masih membaca juga setiap hari.

    tahniah sha, kagum akak tengok sha membaca banyak buku

    ReplyDelete
  2. tahun ni baru mampu baca 3 buah buku. Sedih betul rasa tak mampu nak score 10 buku

    ReplyDelete
  3. Wah dh nak complete dah challenge Tu. Ni baru bulan julai

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI