Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, July 4, 2017

Goodreads - 2017 Reading Challenge #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Last Sha update pasal Goodreads ini, tinggal lagi 50 buah buku je menuju target..
Hari ini, saat ini Sha sudah baca 123 buah buku..
Cantikkan nombor itu..
Memang cepat.. Sha pun tak sangka..
Dalam pada santai-santai dan relax-relax..
Banyak juga buku yang Sha baca..

Sasaran dah makin dekat..
Agak-agaknya boleh naikkan sasaran tak??
Kita tunggu sampai sasaran selesai..


9 comments:

  1. Huh.. byk nyeeeeeeee.. arghhhhhhh.. tensen nye tgk total itewwww!!

    ReplyDelete
  2. Wow banyak sungguh jumlah buku tu Sha, bravo!
    Good luck semoga achieve target..

    ReplyDelete
  3. singgah 10 syawal 1438

    jm tag

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. wah banyak tu 123 buku. Ain punya buku yang tak terbaca ada 5 lagi. List yang nak beli ada 2. Tapi selagi tak habiskan yg lime ni, tak boleh beli yang baru. Haha

    ReplyDelete
  5. Wahhh baguslah Sha ni, hakak jangankan 123, sebuah pun tak habis haha

    ReplyDelete
  6. Huhuhu memang tak terlawan saya.. =)

    ReplyDelete
  7. mV target tahun ni tak banyak..15 jer...skg dah capai target

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI