Sunday, July 23, 2017

Beg Dari SG Shop

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari itu Sha ber OOTD dengan beg Pink..
Kali ini dengan beg maroon pula..
Nak buat macam mana..
Pink,  Merah, Maroon &  Hitam memang warna kesukaan..
Sila jangan muntah hijau ye..
Sha tak pandai sangat nak ber OOTD..
Yang dengan beg Maroon ini masa pergi Rumah Terbuka MSU..

Beg Pink ini memang Sha puas hatilah..
Walaupun material dia nipis, tapi compartment dia banyak..
Boleh main sorok-sorok barang..
Muat novel dalam ini.. Tu yang syok..
Boleh dipakai secara silang ataupun sangkut je..

Beg yang ini pula, besar..
Macam-macam boleh muat..
Yang best kalau jalan jauh, boleh bubuh telekung terus dalam ini.. So tak yah bawa banyak beg..

Ber OOTD..
Maaflah.. Tak pandai sangat..
Baru nak cuba-cuba..

6 comments:

  1. cantiknya beg!gee suka sangat handbag!

    ReplyDelete
  2. beg size ni senang, macam benda boleh sumbat yg penting boleh sumbat botol air..hehe

    ReplyDelete
  3. Lawaaaa beg...hehe, betul betul bergunaaa..beli besaq terusss, nona beli tuk giveaway nnti....huhu..tengah menungguuu

    ReplyDelete
  4. Ana kalau cr beg memang cr yg besar terus. Yg boleh muat semua brg especially baju dan pampers syafi.senang bawa dalam satu beg je.

    ReplyDelete
  5. Wiwitttt sha dah pandai berOOTD dah.. cantik2 beg.. besar.. boleh letak byk brg..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »