Shoplinks.Asia

Monday, July 31, 2017

Ladies Lane Muallim : Produk Rizky

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Sha singgah sekejap dekat Ladies Lane ini.. Tapi tak joint zumba.. 
Sha singgah ini dah pukul 10 lebih.. 
Zumbanya dah habis..

Sha tertarik dengan satu stall ini.. 
Sebab jual pes rendang dan asam pedas.. 
Harganya pun berpatutan.. 
Sha tak beli pesnya.. 
Sha beli sambal jawa je..


Akak yang pakai baju kurung merah tu tengah demo maskan asam pedas..


Pes rendang tok..
Cuma perlu tambah santan dan garam secukup rasa..

Tambah daun kesom bagi lagi umph..



Kalau nak bolehlah call
0124054861 @ 01124364761

6 comments:

  1. senangnya, tak payah nak tumis2 dah siap pes dia..senang masak macam ni hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu zie.. Tambah wanita yang berkerja..

      Delete
  2. Wah....harga berpatutan....semua menarik perhatian, kalau dekat nak try rendang pes tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang Sha share dekat sini.. Mrs Pip trylah mesej tanya.. mana tahu boleh pos..

      Delete
  3. wah best kalau ada yang mcm ni kan sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI