Friday, July 21, 2017

AgroMas : Teh Tarik

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha kan ada share dapat goodies beg dari FAMA.. Baca kat sini.. 

So hari ini, sha nak share pasal salah satu item yang sha dapat dalam goodies beg itu..
Teh Tarik (3 in 1 Premix Tea)..
Sedap rupanya.. Tak manis sangat..
Memang sedang elok je rasa dia..
Sha bukanlah peminat teh tarik..
Tapi rasa teh tarik dari AgroMas ini memang best..
Cukup rasa susu dan teh dia..
Memang terbaik..

7 comments:

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa kahabar. Salam jumaat dari maznee

    Tak pernah lagi minum teh jenama sis ni

    Sebab biasa waktu pagi nak elak minum minuman berkafein

    Jadi lesu jangka masa panjang

    Sebab cafein dan teh terutamanya siap ada tannin yang halang penyerapan zat besi dalam makanan.

    Cuba bayangkan kalau kita minum hari hari waktu sarapan

    ReplyDelete
  2. wah sedap tu..tapi akak pun bukan penggemar teh juga sesekali minum oklah

    ReplyDelete
  3. Hakak lum pernah jumpa teh tarik 3 in 1 yg sedap mcm buat sendirilah Sha, walaupun hakikatnya tak pandai buat teh tarik pun hihi....

    ReplyDelete
  4. Tengok rupa pun nampak sedap tu siap Ada buih2 lg

    ReplyDelete
  5. Adoii, malam-malam nie nampak sedap pulak teh tarik tue..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »