Wednesday, July 19, 2017

#ootd Bersama Beg SG Shop

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya juga ber #ootd dengan Beg Pink ini...
Tak pandai sangat nak bergambar..
Sajalah testing-testing..
Tapi, macam biasalah..
Ada je yang nak menyelit..

Ini dekat bangunan pentadbiran..
Buaian tu cantikkan..

Ini depat Perpustakaan..
Pokok bunga yang dekat kepala tu, baru je beli..
Hehehe.. Sambil-sambil tu, kita bergambarlah..

10 comments:

  1. Cantiklah.pimk, so gegurls gitu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Wrmbth

    Wah wah bukan main pink lagi out fit of the day dengan beg bling bling tu

    ReplyDelete
  3. kemain kak sha, beg bling-bling... sakit mata saya..

    ReplyDelete
  4. comey beg tu..ehh bunga yang ekat atas tu pun cantiklaa

    ReplyDelete
  5. boleh buat sling bag ..., beg pun cantik, saiz sederhana but still boleh isi keperluan wanita such as wallet, hp, makeup kan .... kaler beg pun mrs pip suka...pink gitew.

    ReplyDelete
  6. Wah dah melaram dengan beg sgshop shaa. Dah la pinky2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »