Sunday, July 9, 2017

Rumah Terbuka dan Kenduri Akikah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom kita gi beraya..  Hehehe..
Family mertua adik sha buat rumah terbuka bersekali dengan Akikah baby baru..
Kami sekeluarga dijemput hadir..
Sha memang akan pergi sebab kakak sulungkan..
Lagipun dekat je dengan rumah Sha..
Dalam 35 minit je..

Ada menu feveret Sha..
Kari kambing dan kambing grill..
Memang bestlah.. Amani &  Imani pun suka..
Beramah mesra dan berjumpa dengan pakwe handsome..
Comel sangat budak kecik tu..
Ramah dan tak takut orang..
Suka pula tu dengan Sha..

Tak lama kami kat sini..
Dalam pukul 3 dah balik..
Tapi tu lah.. Encik suami tak ada..
Jenuh Sha memandu dalam keadaan mengantuk..
Mujurlah rumah dekat..  Hehehe..
Korang kemana pula beraya??

5 comments:

  1. Kari kambing dan kambing grill 😍 Apa saja melihatkan kambing, Siqah suka. High 5 Sha! Hehe

    ReplyDelete
  2. ehehe menu sedap.. ada kambing. tergoda =D

    ReplyDelete
  3. Sedapnya kambing. Fav ana juga tu :)

    ReplyDelete
  4. meriah sungguh bila family bonding kan =D

    ReplyDelete
  5. weekend ni nak pergi beraya rumah mak saudara & kawan jea..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »