Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Monday, July 3, 2017

Novel Raya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang rezekilah..
Kebetulan betul bila kakak ipar dan anak-anaknya minat membaca juga..
Ada sesetengah buku memang Sha tak berkesempatan nak membeli..
Budget tak berapa meriah..
Bila dekat rumah Along, ada pula..
Maka jadilah aktiviti meminjam dan bertukar buku..

Dapatlah buku raya..
Tapi pulangnya tak tahu bila..
Hehehe.. Nanti plan lagi ke Melaka..
Lagipun tak adalah jauh sangat..
Lebih kurang dua jam kalau jalan lancar je.

11 buah novel yang menjadi idaman..
Rindu Kamu Mr. Darcy oleh Syamnuriezmil
Waris oleh Murid
Tragedi Cinderella oleh Amylin Asyikin
Runcing oleh Zhahrulnizam Z. A.
Orang Gaji oleh Daisy Zahra
Cinta Awek dan Pakwe oleh Hasrudi Jawawi
Aku Bukan Spy oleh Rehal Nurharis
Cucur Bawang & Kopi O oleh Hasrudi Jawawi
Cucur Bawang & Cupcake oleh Hasrudi Jawawi
Jebat oleh E-Man Sufi
Fugitif oleh Maya Iris

3 comments:

  1. woaaa.. dulu masa sekolah time rajin2 baca pun dok tukar2 ngn kawan2 gak..
    sekarang je da pencen baca2 ni..

    ReplyDelete
  2. Hihi saya cuma bertukar-tukar dgn library nie aje, dengan kawan-kawan nie jarang nak bertukar sebab taste tak sama..

    ReplyDelete
  3. untunglah kalau ada minat yang sama..mcm MV mv jer yang ada minat mcm ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI