Sunday, July 9, 2017

Nescafe Latte Coconut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom kita santai bersama Nescafe..
Lama dah teringin nak cuba..
Akhirnya berjaya juga..
Bau wangi kelapa yang sangat harum..
Sha suka sangat bau dia.. Memang memikat..
Rasa dia pun ohsem..
Siapa lagi suka Nescafe..
Angkat tangan.. hehehe..


6 comments:

  1. kite tak suka sangat nescafe tapi bila cuba nescafe latte caramel terus addict. nescafe latte coconut xpenah cuba lg ni

    ReplyDelete
  2. wow ini rare.. tak tahu hehe..
    not a big fan of coffee tapi boleh saja cuba =D

    ReplyDelete
  3. ju minat nescafe susu, tp xslalu minum sebulan sekali kot. ikut tekak bila nak xD

    ReplyDelete
  4. saya suka yang pandan..pernah dapat dari Lazada..tapi kat kedai macam tak ada jual

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »