Sunday, August 2, 2020

Filem Netflix | The Old Guard (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem yang menarik untuk ditonton oleh Netflix.. Kisah pahlawan yang tak mati.. Sebenarnya matilah cuma lambat dari manusia biasa.. Gitu.. hehehe.. Kalau tengok ending macam akan ada sabungan.. Tapi tak tahulah bila.. Menarik sebab aksi lawan-lawan je.. Ada pahlawan baru, ada pengkhianat dan ada penjahat.. Gitulah mereka bermula..

Director: Gina Prince-Bythewood
Actors: Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari
Genres: Action, Fantasy
The Old Guard is a movie starring Charlize Theron, KiKi Layne, and Matthias Schoenaerts. A covert team of immortal mercenaries are suddenly exposed and must now fight to keep their identity a secret just as an unexpected new member...

6 comments:

  1. skrg bz sgt sampai x sempat tgok netflix....

    ReplyDelete
  2. menarik !! da tengok jugak..
    bolehla buat layan2 time nak santai.. action dia pun memuaskan..

    ReplyDelete
  3. ada nampak movie ni tapi takut tak best

    ReplyDelete
  4. charlize theron suka sgt berlakon cerita2 mcm ni

    ReplyDelete
  5. dah tengok..best..tak sabar for season 2..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »