Wednesday, August 26, 2020

Shopee | Shopping Kudap-kudapan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalamkan dah gaji.. Makanya bershopping makananlah Sha di Shopee.. Beli makanan ringan iaitu kacang tumbuk, coklat dan gula-gula.. Pos percuma je.. Seronok shopping kat shopee sebab banyak pilihan dan harga agak berbaloilah.. Berbanding nak ke kedai, isi minyak kereta, pilih, beratur dan bayar.. Shopee senang, buka telefon cari apa yang nak dibeli, bayar dan tunggu.. Tapi ada juga barang yang kena ke kedai untuk beli.. Paling best bila beli semalam dan hari ini dah dapat.. Hehehe..

Kotak kebahagiaan nama dia.. hehehe..

Isi di dalam.. Packaging memang terbaiklah.. Tak adalah coklat atau kacang tumbuk tu hancur.. Semua ini RM57.50 dan pos percuma..

Kacang tumbuk versi ohsem.. Sha beli 2 pek Mybizcuit Peanut Crunchy Bar dan 1 pek Mybizcuit Choco Peanut Crunchy Bar.. 1 pek RM7.50..

Gula-gula Lot100 Sour ini Sha peli pek yang 600g.. Ada 5 rasa iaitu anggur, epal, oren, lemon dan strawberry.. RM12.90

Beli Coklat Beryl's sama.. Ini antara kesukaan Sha.. hehehe..
Beryl’s Almond Milk Chocolate 70g - RM4.50
Beryl’s Almond Bittersweet Chocolate 70g (2) - RM4.50
Beryl’s Tiramisu Almond Green TeaChocolate 65g - RM4.30
Beryl’s Tiramisu Almond Milk Chocolate 65g - RM4.30

10 comments:

  1. perghh heaven giler rasa bila dapat kotak penuh dgn coklat macam ni..hahaha

    ReplyDelete
  2. wah kira cepat jugakan delivery dia , terboek

    ReplyDelete
  3. wah seronok borong kak sha >_<

    ReplyDelete
  4. geram lak nengok coklat tu... dana pun aritu dok la membeli kepek tempe layan betul... sedap harga pun kira berpatutan

    ReplyDelete
  5. wow..shaa...serius lah!
    syurga betul bila buka box tu kan ^_^

    ReplyDelete
  6. anak2 kak sha masih kurus kan hhehehe

    ReplyDelete
  7. Nyummy!! Kalau Cik TK dapat macam ni, mengunyah je la keje

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »