Tuesday, August 18, 2020

Blog KasikhkuAmani di Review Blogger Cuya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Suprise!! Suprise.. Cuya tag Sha.. Tag di mana?? Tag di entry Cuya yang bertajuk - Blogger Pilihan Cuya :KasihkuAmani.. Terima kasih daun keladi ye adik manis untuk review ini.. Teruja dan terharu Sha bila ada yang sudi review blog Sha yang biasa-biasa ini..

Dapat ini dari Cuya.. Terus sha gi terjah blog Cuya.. 

Oww.. Sweet sangat Cuya ini tau.. TQ untuk review yang ohsem dan comel ini.. Nak baca secara penuh boleh ke entry Cuya yang bertajuk Blogger Pilihan Cuya :KasihkuAmani atau klik je gambar atas ini..

8 comments:

  1. ni pun antara penghargaan utk kak sha,
    sebab dah komen kat blog saya selalu.Hehe :)

    ReplyDelete
  2. Wah, tahniah Kak Sha . bukan selalu dapat direview oleh blogger lain tau.. ^^

    ReplyDelete
  3. atie suka baca blog kaksha juga :)

    ReplyDelete
  4. wah wah wahh...sronoknya bila ada org yg suka kat blog kita kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »