Tuesday, August 4, 2020

Performance Blog KasihkuAmani Julai 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lambat pula update entry pasal perkembangan blog Sha.. Hehehe.. Hampir lupa sebenarnya.. Mujurlah masa scroll entry ternampak entry pasal ini.. Bulan ini ada nampaknya masih menurun lagi pageview.. Tetap akan update entry setiap hari.. Ini antara yang menarik dalam hidup Sha selain membaca dan menonton.. Nak ke panggung pun dah macam susah, layan dekat komputer jelah dengan Youtube.. hehehe..

Ada tambahan 3 orang followers baru.. Selamat datang ke blog Sha..

All time view itu meningkat walaupun bulanan menurun.. hehehe..

Vie kurang namun komen meningkat.. Yeah!! Membahagiakan.. Maknanya ramai yang rajin tinggalkan komen dekat blog sha.. Terima kasih..

Drama korea pula menjadi tarikan dan berada di carta atas.. Awesome.. Hehehe..

Apalah agaknya yang nak dicari dengan kata kunci Amazon tu ye.. hehehe..

Ada peningkatan entry.. Awesome..

Bila buat carian dekat Google, Yeah!! Keluar first page.. Teruja.. teruja.. Walaupun dua artikel ini je tetap rasa bahagia.. hehehe..


8 comments:

  1. saya pun ada keyword amazon tu, pelik jugak..huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah
    Rajin mengentri
    Wak sebulan nak buat 15 pun susah.

    ReplyDelete
  3. rasa macam menarik pulak layout baru ni
    memula terkial2 nk guna tp lama2 macam lagi smart..

    semua nampak jelas kalo kat statistic tu..

    ReplyDelete
  4. Banyaknya entri bulanan Kak Sha.

    ReplyDelete
  5. tahniah sha..terbaik perfomance nya :)
    mudahan dapat aura update byk2 mcm sha :)

    ReplyDelete
  6. tahniahhh!!! keep on blogging tau!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »