Sunday, August 8, 2021

Cadbury Dairy Milk Pandan Coconut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap wei.. Bau wangi pandan tu memang ngam teruklah dengan coklat.. Lepas tu ada ketulan kelapa yang dibakar dekat dalam coklat tu.. Bila kunyah tu dia rangup je.. Sangat sedap.. Memang berbaloilah Sha beli secara atas talian.. Terima kasih dekat Anies sebab maklumkan Sha pasal coklat baru dari Cadbury ini.. 

Dapat tag dari Anies di Instagram.. Teruslah terjah 7Elevan.. Malangnya 7Elevan dekat area sini tak ada jual.. Sudahnya beli online jelah.. hehehe..

Cadbury Dairy Milk Pandan Coconut (160g) - RM8.50

9 comments:

  1. Tak pernah jumpa lagi Cadbury flavour ni.

    ReplyDelete
  2. Sedapnya coklat Cadbury. Baru tau ada perisa pandan nih, boleh try jugalah nanti.

    ReplyDelete
  3. Sebelum ni ada cuba yang mix durian...haaa ni mix pandan kelapa..harap dapat cuba juga..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah try lagi yang ni.Last Syu makan yang ada chipsmore tu.Ni yang nak pergi cari jugak ni.Hi3.

    ReplyDelete
  5. Boleh cuba ni.. bau pandan coklat mesti wangi kan..

    ReplyDelete
  6. Menariknya! Nak kena cari ni 😊

    ReplyDelete
  7. Wahh sekarang trend makanan pandan coconut mungkin. Nak cubalah! Lama jugak tak makan chocolate cadburry.

    ReplyDelete
  8. makin banyak variasi rasa untuk cadburry ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »