Saturday, August 7, 2021

Nestle Koko Krunch Cookie

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha nak beli Koko Krunch Cookie ini sekali masa beli produk Nestle baru ini tapi dah out of stock.. Maka kenalah survey di kedai lain.. Alhamdulillah jumpa dengan harga yang agak berbaloilah.. Terus Sha beli 2 kotak.. Buat kunyah-kunyah untuk anak-anak dan juga Sha.. hehehe..

Nestle Koko Krunch Cookie (330g)
Harga sekotak ini RM9.60

Biskut dia agak pudar warnanya dari Koko Krunch yang biasa tu.. Tapi rasa dia memang best..

Pandangan yang lebih jelas sebelum kita tuang susu dalam mangkuk ini.. sedap makan macam tu saja dan sedap juga dimakan bersama susu..

12 comments:

  1. Menarik cereal baharu ni. Sedap dimakan begitu saja sebab cookies kan.

    ReplyDelete
  2. Warna dia lain tak macam produk koko krunch yang asal

    ReplyDelete
  3. Wah.. boleh beli ni nnt.. mcm best je utk ratah2 layan netflix

    ReplyDelete
  4. Tak jumpa lagi yang ni. Tengok kat shopee mart pun tak de..

    ReplyDelete
  5. Boleh try yg ni pulk ni, mcm lgi sedap jer..

    ReplyDelete
  6. Macam sedap. Tak tahu pula ada Koko Crunch Cookie.

    ReplyDelete
  7. Warnanya memang nampak pudar sikit. Tapi tetap sedap kot.

    ReplyDelete
  8. wah dah yg baru pulak..lama sgt xmkn coco crunch..ni

    ReplyDelete
  9. Oh Koko Crunch dah ada cookie pula ye. Ala-ala macam cereal Cookie crisp la ni...

    ReplyDelete
  10. suka lagi makan yang ni tanpa susu. Lagi syok krup krap hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »