Saturday, August 21, 2021

Filem Thailand | Necromancer 2020 (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pergh!! Ganas betul filem ini.. Hahaha.. Tertengok sebenarnya sebab hero dia handsome.. hahaha.. Okaylah cerita dia, pasal ilmu hitam.. Walau apa pun tujuannya, ilmu hitam tetap jahat.. Gitu.. Hehehe..

Win ini nak balas dendam lepas bapa dia kena bunuh sebab penjahat nak kan rantai sakti bapa dia.. Bila Win tahu dia berdepan dengan penjahat yang pakai ilmu hitam, Win ini pun pergilah menuntut juga tapi Win ini tak ganas sangat.. Penjahat dia si Got tu pula memang jahat dan ganas.. Habis semua orang nak dibunuhnya untuk balas dendam juga.. Eloklah tu.. Got tu kumpul ilmu hitam untuk jadi paling kuat supaya dapat balas dendam.. Si Win tu belajar ilmu hitam untuk balas dendam juga.. Dah kenalah Win lawan Got.. Hahaha.. Cumanya Win ada bantuan, kalau tak memang tak mampu dia nak kalahkan Got yang extra jahat tu..

Necromancer 2020
2019 ‧ Fantasy/Action ‧ 2 hours
Also Known As: Cho Mok Mang Wet , Jom Kha Mung Wej
Screenwriter: Uncle Adirek Wattaleela
Genres: Action, Horror, Crime, Drama, Fantasy, Supernatural
Win is the only survivor from a black magic attack that has taken away his father's sacred amulet. When he come back for revenge with a powerful sorcery, he is faced with a new powerful cult that help people to be wealthy but hide its roots of black magic behind the benevolent front. He will have to destroy this organization before it ruins more lives and also his girlfriend's future.

3 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »