Monday, August 9, 2021

JACOB'S Baked Crisps Original + Sour Cream + Cheddar

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini adalah penyakit seorang blogger.. kikiki.. Pantang nampak makanan baru, mesti nak beli dan cuba.. Kemudian kongsikan dekat blog buat tatapan pembaca.. kikiki.. Jemputlah terpengaruh juga ye.. Sha beli sebab perkataan "Baked not Fried".. Dibakar ye bukan di goreng.. Biskut ini rasa dia yang paling Sha suka adalah kerangupan bila mengunyah.. Tak sama langsung dengan biskut yang  sedia ada di pasaran.. Ini adalah tarikan utama yang berjaya membuatkan Sha sekeluarga laju je mengunyah biskut-biskut ini.. Malah membuatkan Sha pasti beli lagi.. kikiki..

JACOB'S Baked Crisps Original + Sour Cream + Cheddar (229g x 3) - RM29.10

JACOB'S Baked Crisps Original (229g)
Original tanpa sebarang perisa tambahan namun tetap sedap dikunyah..

JACOB'S Baked Crisps Sour Cream (229g)
Sedap.. Tambah bila ada rasa masam dan rasa bawang tu tak terlalu kuat.. Laju je mengunyah..

JACOB'S Baked Crisps Cheddar (229g)
Buat peminat keju ini pasti akan jadi pilihan anda.. Gabungan rasa keju dan kerangupan biskut ini membuatkan kita asyik mengunyah tanpa sedar telah habis sebalang.. kikiki..

Sebungkus biskut tu boleh dapat 1 1/2 balang kecil.. Paling best bila beli makanan, anak-anak suka nak makan.. kejap je dah tinggal separuh.. hahaha.. Ini adalah nikmat membeli buat seorang Sha.. 

10 comments:

  1. nampak sedap.. ok, nanti nak kena cari juga biskut ni..

    ReplyDelete
  2. aritu pergi pasaraya tak jumpa lak... akak ni saja je tau buat terliur... lagilah ada perisa sour n cream perisa kegemaran tu... nak kene cari jugak nanti..

    ReplyDelete
  3. Menarik tu KakSha. Saya suka biskut jacobs. Suka beli yang weetameal tu.

    ReplyDelete
  4. Tak terjumpa lagi yang jenis ni..boleh start hunting lah nanti :P

    ReplyDelete
  5. Menarik ni sha.. aah sha selalu review mknn kn? Masuk je sini pasti ada racun membeli.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Memangdah banyak dah terpengaruh pun lagi-lagi kalau Sha share pasal coklat dan aiskrim. hehehehehe..

    ReplyDelete
  7. biskut pulak shaa..aduhai..saya ni kira terlambat la jugak kan..aiskrim kitkat pn xsebat lagi nih dah biskut jacob pulak ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »