Wednesday, August 18, 2021

Wordless Wednesday 2021


9 comments:

  1. I feel like I've been distracting myself too much lately haha

    The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  2. Thanks reminder yang comel illustration-nya :) tips-tips ni nampak senang tapi kadang-kadang bila stress tu, memang tak ingat dah..huhu..sebab tu kena selalu remind ourself

    ReplyDelete
  3. kena belajar bertenang di musim pandemik, sambil nak layan drama politik lagi.

    ReplyDelete
  4. Tips yang menarik untuk dipraktiskan...

    ReplyDelete
  5. kadang-kadang kita tak sedar kita berada dalam keadaan tertekan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »