Saturday, August 7, 2021

Filem US | Jolt (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem yang sangat menarik bila heronya perempuan.. Lindy seorang perempuan yang sangat susah nak kuasai kemarahan dia.. Malah disebabkan itu juga Lindy ada punya kelebihan dari segi kepantasan dan kekuatan.. Bila keluarga Lindy tak boleh nak kawal Lindy, Lindy dihantar ke pusat pemulihan.. Malangnya usaha itu gagal.. Diletakkan di dalam askar pun tak dapat mengawal kemarahan Lindy yang boleh tercetus disebabkan perkara kecil je pun.. Akhirnya Lindy diletakkan dibawak eksperimen.. Untuk mengawal kemarahan Lindy, Lindy dipasangkan vest yang akan memberikan kejutan Elektrik pada badanya.. Semuanya berubah bila teman lelaki yang baru Lindy kenal dibunuh.. Perasaan marah yang tak terkawal menyebabkan Lindy menyiasat sendiri kes kematian teman lelakinya.. Habis semua orang dibelasahnya.. Hehehe.. Uniklah bila gunakan kemarahan untuk kuasa extra pada heroin kan..

Jolt
2021 ‧ Action/Adventure ‧ 1h 31m
A bouncer with an anger-management problem goes on a revenge-fueled rampage after the murder of a friend.

4 comments:

  1. Jenuh macam ni haha marah ja habis lah. Perempuan dah la susah kawal emosi kikiki

    ReplyDelete
  2. Mesti aura dia merah menyala sepanjang masa kan... Nak tengoklah cerita ni 😊

    ReplyDelete
  3. Patut kena guna warna merah menyala kat poster tu baru betul betul marah ni. Parah ni kalau marah menguasai diri. Tak terkawal sudah.

    ReplyDelete
  4. kesiannya dia semedang marah je kerjanya. boleh kena heart attack haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »