Tuesday, August 31, 2021

Goodreads | Bacaan Ogos 2021

Assalamualaikum..
Hye semua..

Selamat Hari Merdeka.. Buat ape je tu cuti-cuti ini.. Sha bersantai dengan anak-anak membaca dan menonton drama.. Cuti-cuti ini memang rehat dekat rumah jelah..

Jomlah tengok hasil bacaan Sha sepanjang Ogos ini.. Bulan ini Sha baca 22 buah buku sahaja.. Ini yang Sha catat di Blog dan Goodreads.. Ada juga bacaan yang Sha tak catat sebab infonya tak ada di Goodreads.. Lepas tu macam tak berapa rajin nak bubuh dekat blog.. kikiki.. Selebihnya sebab tak habis baca.. Macam sayang je nak catat bacaan yang tak habis baca.. Sha tak habis baca selalunya sebab tak kena dengan jiwa raga.. Berhenti suku atau separuh jalan gitu.. 

Selain dari Oakbee Buffet, PNM e-Reader.. Banyak je web atau aplikasi yang boleh anda guna untuk membaca.. Jomlah santai-santai dan membaca ye..


9. Harumnya, Kopi! oleh Saripah Bakar, Harihtaroon (Illustrator) - ebook



10 comments:

  1. Terbaik la kak shaaaa memang power ni hee

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Merdeka..

    banyak tu..22 buah..tahniah!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kaksha. 22 tu banyak jugak tu banding dengan yang tak baca langsung ni. :P

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    ReplyDelete
  4. yang komik ni selalu kak sha baca kat website mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu baca kat PNM elib je Tiara.. Tapi tulah kadang kena reserved.. hehehe

      Delete
  5. pernah baca Rahsia Peindu je. antara karya RAM paling saya suka. Selamat membaca Sha!

    ReplyDelete
  6. Perghhhh banyaknya sha. Akak nak layan satu pun sejak mood merundum ni pun ambil masa berbulan. Huwaaa.... baca ebook lagi le cepat ngantuk. Aaduhaiiii

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Merdeka KakSha. Tahniah berjaya habiskan baca 22 buah buku :)

    ReplyDelete
  8. ooo baru tahu sharina jg ada terbitkan ebook

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »