Thursday, August 5, 2021

Telefilem Melayu | Hantu Sangkut 2.0 (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Layan telefilem ini sebab ada Ayie dengan Eric Floor88.. Hehehe.. Okay je layan santai-santai.. not bad lah lakonan Eric dan Ayie.. hehehe..

Empat sekawan iaitu Ayie, Coki, Wafi dan Eric telah terperangkap di sebuah chalet bila penggambaran mereka terpaksa dibatalkan kerana Perintah Kawalan Pergerakan.. Semasa berada di chalet ini mereka telah diganggu lembagai hitam dan perempuan.. Semua ini berlaku kerana kenakalan mereka.. Memang kelakarlah tengok perangai mereka yang diganggu hantu ini.. kikikiki.. 

JUDUL : HANTU SANGKUT 2.0
WAKTU SIARAN : Sabtu, 3 April 2021, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Citra HD
KARYA ASAL : Arie Zaharie, Jamal Khan, Mad Nor Kassim
PENULIS SKRIP : Ainul Farihah
PENGARAH : Jamal Khan
PRODUKSI : Arie Zaharie Production & Knack Knack Studios
PELAKON : Ayie Elham, Eric Fuzi, Wafiy Ilhan, Danish Daneal @ Coki, Hamdan Senario, Arie Zaharie

SINOPSIS HANTU SANGKUT 2.0
Wafiy dan rakan-rakan terpaksa membatalkan penggambaran filem kerana PKP dan akhirnya tersadai di sebuah chalet di mana mereka telah diganggu oleh penunggu chalet.

8 comments:

  1. hantu pun boleh tersangkut sekali..hehe

    ReplyDelete
  2. dah ditayangkan di TV rupanya. kena cari di youtube la nanti...

    ReplyDelete
  3. Eric memang dah lama berlakon dari kecik lagi. Lakonan dia memang better lah. Ayie baru je terjebak baru baru ni. Cerita seram komedi best tengok santai santai :)

    ReplyDelete
  4. cukup tgk tajuk je dah buat org senyum n ketawa��

    ReplyDelete
  5. ini dari sambungan cerita 'penunggu soldorm' ke

    ReplyDelete
  6. Makin menaik ya coki dan floor 88 ni. Tahniah2. Tersangkut dengan hantu alahaiii hahaha

    ReplyDelete
  7. Bukan main lagi hantu ni, siap ada 2.0 😆

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »