Wednesday, August 11, 2021

Drama Korea | Touch Me if You Can (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama comel pasal pemakaian mask.. hahaha.. Yoon Ari ini kira macam immortal lah tapi untuk teruskan hidup dia kena sedut tenaga dari manusia.. Malangnya tahun 2020, dunia dilanda krisis Covid19 dan kelas dijalankan secara atas talian dan tiada interaksi fizikal.. Memang payahlah dia nak dapatkan tenaga dari manusia.. Sampailah dia jumpa dengan Shi Woo.. Memang pasangan yang menariklah.. Boleh tengok online dekat Youtube.. Ada 6 episod je..

Drama: Touch Me if You Can
Also Known As: Teochi Mi Ipeu Yu Kaen, 터치 미 이프 유 캔 in COVID-19
Genres: Romance, Fantasy
Country: South Korea
Episodes: 6
Aired: Nov 5, 2020 - Dec 10, 2020
Aired On: Thursday
Original Network: Naver TV Cast, vLive
Duration: 8 min.
Yoon Ari is a Succubus who feeds off of human "energy". One day, she meets a masked man who seems to be different. This is all happening during the pandemic!
(Source: MyDramaList) 

5 comments:

  1. Aaa mcm cute ja cerita ni. nak tengok lahhh

    ReplyDelete
  2. kalau episod x byk boleh layan ;-)

    ReplyDelete
  3. susah jg kalau semua duduk rumah..hehe..comel je couple tu..

    ReplyDelete
  4. Sekali baca ingatkan catch me if you can. Rupanya Touch me if you can. Jenuh juga tu nak sedut tenaga manusia untuk terus hidup. Kira happy ending lah sebab dia berjaya jumpa jodoh.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »