Friday, August 13, 2021

Filem Animasi US | Vivo (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kisah seekor kinkajou yang mengembara ke Miami demi menyampaikan lagu cinta dari Andrés Hernández buat teman lamanya iaitu Marta.. Bila Andrés mati, Vivo menyeludup masuk dalam bagasi Gabi dan Rosa.. Bila Gabi menemui Vivo, Gabi bersetuju untuk bantu Vivo sebab pada Gabi tiada siapa yang faham dirinya.. Namun bukan mudah untuk mereka menemui Marta, mereka melalui pengembaraan yang mendebarkan.. 

Seronok menonton filem ini bersama Imani sebab filem muzikal.. hehehe.. Sambil menonton boleh berseronok dan juga bersembang dengan Imani.. Imani je yang masih layan animasi macam ini.. Aktiviti berdua bersama dia..

Vivo
2021 ‧ Musical/Animation ‧ 1h 43m
Director: Kirk DeMicco
Music by: Alex Lacamoire
A music-loving kinkajou embarks on the journey of a lifetime to fulfill his destiny and deliver a love song for an old friend.


4 comments:

  1. Bestnyaaaa. alaaaaa kaksha racun hahahha cerita netflix smua best2 tapi saya yakin kalau saya langgan rugi saja bukan tengok sangat pun :')

    ReplyDelete
  2. Sebab muzikal boleh masuk list tengok weekend ni.

    ReplyDelete
  3. ada jugak nampak filem ni recomended by Netflix. jap nak google kinkajou tu apa

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »