Wednesday, August 18, 2021

MariMago: Stir Fried Kimchi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila kimchi kesukaan dah tak available maka bermulalah misi mencuba kimchi berjenama yang ada di pasaran.. Kimchi goreng ini antara produk yang dah lama Sha teringin nak cuba.. Pembungkusan dan harga agak berbaloilah pada Sha.. Rasanya pula pada Sha memang best, tak masam.. Tak sama macam kimchi peram yang Sha selalu makan.. Sha rasa yang dah siap goreng ini kalau buat rencah nasi goreng mesti lagi sedap.. Nanti kalau Sha dah cuba Sha bubuh dalam blog ye.. Makan macam tu je pun sedap wei.. Senang cerita sedaplah untuk tekak Sha.. hehehe..

MariMogo Stir Fried Kimchi (400g) - RM24
Sha beli di Shopee..

Pembungkusan kimchi ini secara pek kecil-kecil.. Sha buka satu dulu simpan dalam bekas.. Tu pun dah tinggal srparuh Sha ratah.. hahaha.. Sedap wei..

12 comments:

  1. Sy pun suka makan kimchi.. Ada juga tinjau2 kedai Marimogo ni dekat Shopee memang menarik semua produk dia.

    ReplyDelete
  2. nampak macam sedap kimchi ni, packaging pun nampak kemas :)

    ReplyDelete
  3. Pedas ni kan, makanan korea ni pedasnya lain mcm tapi sedap

    ReplyDelete
  4. Wak tak pernah makan kimci.
    Kalau lempeng tu selalulah.

    ReplyDelete
  5. macamana tu kimchi goreng? tak pernah pulak cuba. selamat mencuba Sha

    ReplyDelete
  6. mcm best je kimchi ni. nk beli jgk la..

    ReplyDelete
  7. Lama tak makan kimchi. Teringin pulak nak makan maggi letak kimchi. Nak jengah link kaksha share tu lah.

    ReplyDelete
  8. kalau tak masam boleh la try sebab tak suka sangat yang masam2

    ReplyDelete
  9. Nampak menarik jea kimchi nie... nak try jugaklah nanti...

    ReplyDelete
  10. sedapnya kimchi..tp shida bkn pandai sgt mkn hahaa lidah malaysia ^_^

    ReplyDelete
  11. org tekak melayu ni tgk jelah😆😆

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »