Monday, August 30, 2021

Pizza Hut: Cheesy Flatbread & Potato Fritters

Assalamualaikum..
Hye semua..

Haritu Sha beli Pizza Hut Kombo syiok (single+Sup RM8), lepas tu ternampaklah beberapa menu hidangan sampingan yang baru.. Sha beli yang dua ini.. Not badlah harga dan kuantiti dia.. Dari segi rasa pula, entah kenapa bukan roti tu je yang problem.. Roti pizza pun problem juga waktu Sha beli ini.. ROti dia liat dan jenuh juga nak mengunyah.. Mujurlah Cheesy Flatbread tu bila makan dengan sup cendawan jadi lembut, kalau tak memang jenuhlah buat senaman mulut.. hahaha..

Potato Fritters tu pula sedap.. Meriah isi dalam dia.. Bukan semata-mata kentang.. Sha rasa macam ada ketulan daging tapi tak pasti.. Yang pasti sedaplah.. Berbaloi sangat..

Potato Fritters - RM7.90
Cheesy Flatbread - RM5.50

8 comments:

  1. Tak pernah cuba lagi kedua-dua menu ni.

    ReplyDelete
  2. Dua-dua nampak yummeh! Akak dah lama tak makan Pizza Hut. Selalu beli Dominos atau piza arang je hehehe

    ReplyDelete
  3. kalau liat memang jenuh la ye kak... memacam betul dia punya menu sampingan yek

    ReplyDelete
  4. Haiiii lamanya tak makan pizahut....buat orang ngences je

    ReplyDelete
  5. Rasa teringin pula nak try makan potato fritters yang sedap tu.

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak masuk pizza hut. Boleh order kalau pergi nanti

    ReplyDelete
  7. kpe roti piza hut mcm tu sha? hurmmm..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »