Saturday, August 14, 2021

Subway Meatball Marinara Pasta with Cheese

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila ada menu baru dan Sha kebetulan keluar ke Tanjung Malim, memang menyinggahlah sekejap di Subway.. Waktu pula mesti pagi supaya boleh belikan Amani menu breakfast.. Selain dari menu breakfast memang Amani tak makanlah.. Bukan senang nak pikat selera Amani yang agak cerewet.. hehehe.. Imani pula suka mushroom sup Subway, lain dari ini dia tak nak.. 

Sha cuba Meatball Marinara Pasta with Cheese yang berharga RM9.45 sekali air ini.. Offer dengan air ini untuk masa terhad sahaja.. 

Ada 3 ketul bebola daging dan pasta bersama sos marinara.. Sedap dan berbaloilah pada Sha.. Memang kenyanglah makan semangkuk pasta bebola daging ini.. Tambahan pula ada cheese atas dia.. Puas hati.. 

Imani memang suka betul dengan mushroom soup.. Bila Subway buat menu ini memang Sha senang hatilah.. Ada menu khas untuk Imani..

Ini pula Chicken Slice & Egg with cheese untuk Amani.. Mudah sebab tak payah bubuh sos or sayur.. 

5 comments:

  1. saya pun suka menu breakfast subway. mushroom soup tu pun best

    ReplyDelete
  2. ya Allah terlioq habis tengok gambar hahaha. Lama dah tak makan kat luar, order pon jarang sebab kawasan rumah Far selalu out of delivery range (huhu sedih). Harapnya pandemic ni cepat2 lah pulih. Rindu makan dekat luar huhu. Anyway, stay safe kak Sha sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. Tak tahu pula subway ada jual pasta juga.

    ReplyDelete
  4. X penah rs mushroom sup subway ni.. lg sedap dpd pizzahut ke?

    ReplyDelete
  5. oh ade ke sha! tak tahu pulak ^_^ jarang sgt shida mkn subway ni..tahun ni baru sekali makan hahaaaa

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »