Wednesday, August 11, 2021

Hadiah Geng Kuat Komen dari Shida Radzuan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pagi ini masuk kerja dalam keadaan tak berapa center.. Entah kenapa dua tiga hari ini asyik terima berita duka je.. Namun pagi ini bila tengok ada sekeping sampul putih terletak elok di kotak surat, rasa macam ketukan bahagia mula menjengah di hati.. Teruja melihat sampul putih membuatkan hati berbunga-bunga.. buka je sampul, Sha nampak Sekeping Face mask (Jovian), Extender mask Palestine dan sekeping nota comel.. Kesemuanya dari Blogger Shida Radzuan.. Alhamdulillah, syukur sangat bila terima sampul kegembiraan ini.. semoga Allah kurniakan kebaikan dan rahmat buat Shida sekeluarga.. Aamiin.. Aamiin..

Hadiah datang memberikan seribu kegembiraan buat Sha yang menerima.. Terima kasih pada Shida untuk hadiah yang ohsem dan super nice ini.. 

13 comments:

  1. wow best hadiahnya.. tahniah sha

    ReplyDelete
  2. Tahniah, Sha. Alhamdulillah, ada juga perkara yang boleh buat Sha tersenyum hari ni 😊

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..tahniah KakSha. Sesuatu yang menggembirakan hati pengubat kesedihan.
    Semoga Shida juga dilimpahi rezeki berpanjangan. Aaminnn...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. rezeki dpt adiah.. tahniah! =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kaksha.

    Murah rezeki kaksha dan kak shida

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah
    Tahniah dapat hadiah

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki kak sha. Betul kak sha, seronok bila dapat hadiah. Atleast boleh gembirakan hati kita yang tengah bersedih kannn.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dah terima!
    Terima kasih sha sudi terima hadiah kecil ini dari shida :)

    ReplyDelete
  9. tahniah sha!
    dah guna ke belum mask tu? ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »