Monday, August 23, 2021

Cottage Fries K-Kimchi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Keropok ini keluaran khas untuk jualan di 7Eleven je katanya.. Sha belilah sebungkus buat rasa.. kikiki.. Padah bila masuk dalam 7Eleven.. Rasa dia kalau ikut tekak Sha masam dan pedas.. Walaupun Sha suka makan kimchi tapi bila gabung dengan keropok kentang ini macam tak berapa ngam lah.. Ini ikut selera tekak Sha lah..

RM3.90

Merah kemain keropoknya.. hehehe.. Isinya tak banyak pun, bungkusan je besar.. kikiki..

8 comments:

  1. Dah cuba memang sedap tapi itu laa ..ciput je isinya

    ReplyDelete
  2. kalau gi 7e ammi suka beli chips dlm pek merah menyala brand 7e tu. pedassss

    ReplyDelete
  3. Masam pedas tu macam sedap. Masam masa rasa macam makan keropok perisa tomato. Kurang ngam ye rasa spicy kimchi ni. Padah sangat kalau masuk 7 E. Semua rasa nak beli je kan. hihi

    ReplyDelete
  4. cottage fries ni kene makan sendiri kalau dengan anak kene beli besar sekali, kalau idok tinggal yang sisa je sebab isi sikit hehehe... menarik tengok warna nya tu kak

    ReplyDelete
  5. angin je byk dlm tu.. haha..
    blh try rs jgk.. kot2 kena ngn tekak.. hihi

    ReplyDelete
  6. Pedas pedas ni menarik untuk dicuba.

    ReplyDelete
  7. Cottage Fries mmg fav saya! Tambah yang BBQ ke apa.

    Mak aih angin betul tu haha saya sellau beli pack yang besar tu rm4 kot okay la banyak juga isi nya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »