Koleksi Novel FIXI - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, January 2, 2017

Koleksi Novel FIXI

Assalamualaikum..
Hye semua..

Berikut merupakan novel FIXI yang Sha dah baca..
Sha senaraikan dekat sini sebagai rujukan Sha..
Biasalah bila bubuh dalam satu entry macam ini, senang nak rujuk..
Banyak betul entry pasal buku kan..
Hehehe.. Sabar jelah ye..

Sha memang obses pasal buku..
Cuma buat masa ini Sha lebih pada thriller, seram dan pisko..
Cinta Sha baca juga cuma sesekali bila stuck..

Novel-novel keluaran FIXI yang Sha dah baca:-
  1. KL Zombi by Adib Zaini 
  2. Bisik by Syaihan Syafiq
  3. Ngeri oleh Gina Yap Lai Yoong
  4. Gelap oleh Ariff Adly
  5. Patung oleh Muhammad Fatrim
  6. Suami oleh S. Mara GD
  7. Gantung oleh Nadia Khan
  8. Asrama oleh Muhammad Fatrim
  9. Hilang oleh Dayang Noor
  10. Murtad oleh Hasrul Rizwan 
  11. Sumbat oleh Faizal Sulaiman
  12. Tuhan oleh Hasrul Rizwan
  13. Sanctuaria oleh Shaz Johar
  14. Koyak oleh Syaihan Syafiq
  15. Pinjam oleh Anuar Shah
  16. Paranoia dan Paranormal oleh Hani Suraya
  17. Siong oleh M. Faiz Syahmi & Neesa Jamal
  18. Pakar oleh Nadia Khan
  19. Santet oleh Saat Omar 
  20. Ajaib, Awan & Aksara oleh Syafiq Aizat
  21. Garam oleh Ruwi Meita
  22. Buruan oleh Aiman Hazziq 
  23. Comey oleh Noor Azlin & Nur Farahida 
  24. Seronok oleh Saat Omar 
  25. Invasi oleh Raja Faisal
  26. Trio oleh Hanani Natasya
Ada antara penulis FIXI ini yang mengeluarkan novel dengan syarikat penerbitan lain..
Kalau ada yang Sha dah baca Sha akan buat koleksi lain ye..

8 comments:

  1. Yg dalam list kat atas yg saya dah baca cuma Patung and Asrama je. Hehe

    ReplyDelete
  2. Banyaknyaaa buku kak sha, jeles ittewww.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai.. yang atas ini buku-buku yang akak dah baca je.. Dalam koleksi ada Sanctuaria dgn Tuhan je.. hehehe

      Delete
  3. Wah.. Nie yg buat lg semangat nak restart beli dan baca novel nie. Sama lah sha, sis pun minat thriller compare to love story. 😃

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah!! Jom Ana jom.. kita beli dan baca.. hehehe..

      Delete
  4. dlm byk2 buku ni yg mana best sekali..?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..