Saturday, January 14, 2017

Sweet Stranger and Me (2016)

Assalammualaikum..
Hye semua..

Sembang pertama Sha untuk Drama Korea..
Drama ini sebenarnya Sha tengok pada penghujung 2016..
Baru je settle tengok pada 10.01.2017..
Lama tertangguh pada episod 12..
Banyak yang perlu disettlekan..

Drama nie agak kelakar lah juga..
Kisah mengenai Nan-Gil yang sangat mencintai Na-ri..
Sejak dari zaman persekolahan lagi..
Mengikuti dan melindungi dalam diam..
Sehinggalah berlaku satu kejadian yang memaksa Nan-Gil mengahwini mak Na-Ri...
Apakah sebenarnya yang berlaku
Bagaimana agaknya hubungan anak dan bapa tiri ini??
Berjayakah Nan-Gil mengahwini Na-Ri??
Memang best tapi tak sesuai untuk tontonan kanak-kanak..

 Sumber gambar : Google image..

6 comments:

  1. Ana pun suka K drama nie. Tp xsemua cerita ana layan. Nak review jugak lah drama yg ana suka tue. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Review lah Ana.. sama dengan Sha tak semua drama Sha tengok.. hehehe

      Delete
  2. lamanya x tgk korea ni kak sha... da bnyak donlod tp satu pun xda ksempatan nk tgk

    ReplyDelete
  3. menarik juga...nak tgk la jugak

    ReplyDelete
  4. ada tengok drama ni tapi setakat episod awal jer, pastu drop terus drama ni sebab x begitu menepati citarasa hehe.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »