Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Saturday, January 14, 2017

Sweet Stranger and Me (2016)

Assalammualaikum..
Hye semua..

Sembang pertama Sha untuk Drama Korea..
Drama ini sebenarnya Sha tengok pada penghujung 2016..
Baru je settle tengok pada 10.01.2017..
Lama tertangguh pada episod 12..
Banyak yang perlu disettlekan..

Drama nie agak kelakar lah juga..
Kisah mengenai Nan-Gil yang sangat mencintai Na-ri..
Sejak dari zaman persekolahan lagi..
Mengikuti dan melindungi dalam diam..
Sehinggalah berlaku satu kejadian yang memaksa Nan-Gil mengahwini mak Na-Ri...
Apakah sebenarnya yang berlaku
Bagaimana agaknya hubungan anak dan bapa tiri ini??
Berjayakah Nan-Gil mengahwini Na-Ri??
Memang best tapi tak sesuai untuk tontonan kanak-kanak..

 Sumber gambar : Google image..

6 comments:

  1. Ana pun suka K drama nie. Tp xsemua cerita ana layan. Nak review jugak lah drama yg ana suka tue. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Review lah Ana.. sama dengan Sha tak semua drama Sha tengok.. hehehe

      Delete
  2. lamanya x tgk korea ni kak sha... da bnyak donlod tp satu pun xda ksempatan nk tgk

    ReplyDelete
  3. menarik juga...nak tgk la jugak

    ReplyDelete
  4. ada tengok drama ni tapi setakat episod awal jer, pastu drop terus drama ni sebab x begitu menepati citarasa hehe.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI