Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, January 9, 2017

Penulis - Idora Darwina

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha mengenali penulis nie secara tak sengaja..
Masa tu beliau tengah promote novel yang bertajuk Travelove..
Kemudian sedikit demi sedikit Sha skodeng Facebook beliau..
Yellah nak tengok hasil karya beliau..
Masa nie tak beli lagi Novel Travelove tu..
Nak buat macam mana, list buku yang nak dibeli panjang sangat..
Bila semangat membaca tu datang balik..
Parah rasa jiwa dan poket.. Hahaha..

Kemudia awal Januari 2017 kan nak dapat bonus..
So Sha spend lah sikit (sebenarnya banyak.. hahaha.. nafsu gagal dikawal)
untuk beli novel Travelove nie..
Tetibe, sis nie buat kombo lak.. Tunggu lagi..
Sambar teruslah sekali dengan Novel Beautifool yang memang lama dah Sha idam..
Pergh!! kombo berbaloi-baloi tau..
Jadi pembeli kena bijak.. Hehehe..

Antara karya beliau:-
  1. Antologi Cerpen Cinta Anugerah Kehidupan - Semilir Kasih Mustika
  2. Beautifool: Sebuah Antologi
  3. Ayah : Sebuah Antologi
  4. Seram : Sebuah Antologi
  5. Jeans & Necktie
  6. Travelove
Kalau nak mengenali beliau dengan lebih dekat, boleh ke
Facebook : Idora Darwina, Public Group - Travelove Idora Darwina
Twitter : Idora Darwina
Goodreads : Idora Darwina

Masa entry ini ditulis, Sha masih belum membaca buku-buku beliau..
InsyaAllah, bila dah baca Sha akan backlink kan ke entry review novel-novel tersebut..

5 comments:

  1. nanti nak buat carian la utk penulis Idora Darwina ni..teringat sy kat novel Mira Idora yang top zaman sy muda2 dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah sis.. Kalau nak beli direct dgn penulis tu pun boleh..

      Delete
  2. Sha, boleh jadi ejen jual novel dah nie. Semua novel sha dah promot. Sampai org pun teerjebak nak beli. Hehe

    ReplyDelete
  3. Hehehe.. tabik spring ngan sha ni.. byk gile baca buku..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI