Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, January 26, 2017

Pengalaman Berurut

Assalammualaikum..
Hye semua..

Kaki Sha masih lagi tak Okay..
Isnin dah nak kena kerja..
Petang Ahad baru sebok nak cari tukang urut..
Hahaha.. Mujurlah zaman teknologi..
Search je dekat Facebook..
Jumpalah nombor telefon tukang urut..
Sha jumpa tiga nombor..
Dua tak wujud dah..
Mujurlah nombor terakhir masih ada..

Setelah bersembang dan bersoal jawab..
Makanya temujanji pun dibuat..
Esok (23.01.2017-isnin) Sha akan pergi berurut..

Alahai.. ingatkan dia urut kaki..
Sekali dia urut satu badan..
Urut urat saraf bagi pulih..
Kaki masih lagi sakit..
Tapi badan Sha rasa ringan..
Lega wei.. Dah lama tak berurut..
Urutan satu badan selama 1 jam hanya RM70 je..
Memang berbaloi..

Kalau korang ada dekat-dekat dengan Behrang 2020, dan teringin nak berurut bolehlah call Mama Ains di 014-224 0892.. Kedai Mama Ain dekat Behrang 2020, bersebelahan dengan kedai gunting rambut.. Kedai yang mengadap Masjid Biru..

11 comments:

  1. lama tak berurut, sekali kena urut rasa puas.. moga cepat sembuh kakinya kak..

    ReplyDelete
  2. sy tak pernah berurut..get well soon sis!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, insyallah 2-3 ari elok sikit tu kalo dah lepas brurut satu badan ni =D

    ReplyDelete
  4. bestnya nak cri spa la..haha

    ReplyDelete
  5. Huiiii.. seram bila sebut berurut.. geli oiii.. ekekeke

    ReplyDelete
  6. dulu pernah 1 jam 150 huhu..tapi kat sabah ni kat kampung MV berurut kalau setakat naikkan peranakan..bagi jer seikhlas hati

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI