Thursday, January 12, 2017

Review Penghargaan Dari Blogger Maizan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pepagi tadi Sha BW ke blog kengkawan..
Tetibe tengok ada blogger review blog Sha..
Wah!! Teruja rasanya..

Blogger yang ohsem tu ialah Maizan..
Pemilik Blog Mayy Jie
Terharu akak tau...
Siap ada card lagi...
Ohsem sangat..

https://missobsesi.blogspot.my/2017/01/review-penghargaan-kepada-blogger.html
Inilah dia review dari Maizan untuk Sha..
Untuk pengetahuan Mai, kak sha memang peminat novel seram..
Selain Seram, kak sha juga suka baca thriller, fantasi dan cinta..
Cumanya tak banyak buku-buku ini yang Kak Sha jumpa..
Tahun Lepas kebanyakkan novel yang keluar adalah genre seram..
Thriller tu adalah tapi sikit sangat..

13 comments:

  1. Wahh, tahniah kak Sha sebab dapat review daripada Cik Mai.. =)

    ReplyDelete
  2. oohh akak librarian rupanya..mesti best kan dapat baca banyak buku hihi

    ReplyDelete
  3. Thniah siS =D
    Smoga mjadi salah satu motivasi utk terus bkrya dlm pnulisan blog =)

    ReplyDelete
  4. Tahniah akak :) Semoga terus blogging kak. Dan baca buku jugak :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha, novel thriller bnyk yg fixi tapi kena baca review before beli takut salah faham dengan sinopsis kt belakang tu sbb unik2 buku fixi ni.hahhaha.. so far novel thriller fav mai GELAP by Arif Adly

    ReplyDelete
  6. geng ulat ulat buku.... awesome!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »