Wednesday, January 18, 2017

Mushroom Swiss Burger King

Assalammualaikum..
Hye semua..

Lama tak makan Burger King..
Jadinya hari Ahad aritu sajalah singgah..
Beli dekat RnR Sg. Buloh..

Puas jalan-jalan kat Klang dan Meru..
Perut lapar.. Kenalah grab makanan yang cepat..
Kebetulan KFC tutup untuk renovation..
Makanya belilah idaman hati.. hehehe..

 
Mushroom Swiss Single RM11.50 (datang sekali dengan kentang goreng dan air)
Sha makan yang ini..
Sedap dan ohsem.. 
Burger dengan ketulan cendawan..
memang bestlah kan..
 
 Menu Encik Suami..
Whooper Jr.

 
Satu lagi menu wajib beli kalau gi Burger King..
Pergh!! Layan tau.. Tapi kena makan panas-panas..
Barulah ohsem.. Sha beli sebungkus je..
Sebab masa gi beli nie, bebudak tidur..
Ingatkan tak bangun lah lagi.. Hahaha..
Sekali masuk kereta diorang dah bangun..
Makanya berebut-rebutlah kami makan..
Masing-masing kelaparan.. Hahaha..

7 comments:

  1. Sedapnya. Lapar pulak tetiba. Dulu dekat sini ada satu burger king. Lepas tue tutup ganti Starbuck. Kalau nak kena ke arah shah alam atau RnR sg buluh 😅

    ReplyDelete
  2. Oo, ada juga menu burger yang sedap kat burger king ya Sha?
    .
    Maznee jarang order kat burger king.
    .
    Lebih minat makan kat mcd.
    .
    Sebab rasa macam kurang berbaloi. 😃
    .
    Itu pun dulu. Sekarang ni dah jarang makan fast food.
    .
    Selalu masak kat rumah je

    ReplyDelete
  3. Sedapnya... Mata tak boleh tidur, perut pulak lapar... 😭😭

    ReplyDelete
  4. alamakkk tergoda baq hang..lama pun x mkn BK ni

    ReplyDelete
  5. Mlm tadi akak baru makan Mc Donald. Mlm tadi ada jugak keluar pasal cite Berger King ni. Tapi kat area akak ni Berger King tak ada.

    ReplyDelete
  6. MV tak pernah makan burger king..satu sebab tak reti nak order..then satu lagi sebab jarang dah makan fast food

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »