Friday, June 7, 2019

3 Syawal 1440

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini bawa Imani ke Klinik Gigi, gusi dia bengkak.. Doktor cadangkan untuk cabut lepas bengkak dia surut.. Nampak gayanya memang kena bawa jugalah nanti ke Klinik Gigi untuk dicabut..


12 comments:

  1. Alahai kesiannya dia.mesti x enjoy nk makan rendang semua.. gwse's laling

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam tu dengan siang tu memang dia merengeklah.. Lepas makan ubat kuranglah sikit sakitnya..

      Delete
  2. sama macam mak dengan adik, memasing sakit gigi masa raya. Semoga cepat sembuh imani

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin.. terima kasih Farhana..

      Harap mak dengan adik Farhana pun cepat sembuh..

      Delete
  3. kesiannnya tak boleh nak enjoy raya ni, semoga cepat sembuh ye..
    selamat hari raya kak sha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin.. terima kasih Tiara..
      Selamat hari raya juga buat Tiara..

      Delete
  4. alahai darling...
    now dah ok ke?

    ReplyDelete
  5. kita yg tua ni pun kalu skt gg mmg x leh bw bincang wpn time raya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »