Saturday, June 8, 2019

Psikik oleh Husna Rosli

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku yang sangat menarik.. Tak terasa masa berlalu.. Mula je pembacaan memang terus tertarik nak baca hingga ke akhirnya.. Ini buku ketiga yang Sha berjaya baca semasa di kampung.. Walaupun bermula lambat tapi momentum membaca tu dah berjaya dapat..

Buku ini tak seperti buku-buku Fixi yang Sha baca sebelum ini.. Bahasa yang digunakan pun tak adalah melampau.. Tak ada adegan tak senonoh.. Yang ada hanyalah sedikit adegan ganas.. Selain itu memang ohsem sangat buku ini.. Penerangan mengenai watak, jalan cerita, plot dan aksinya sangat kemas.. Bila sampai dekat beberapa muka surat terakhir tu memang Sha tak sangkalah dia punya twist walaupun sebenarnya perasan tapi memang tak sangkalah juga.. Yang pasti, tahniah buat penulis untuk buku pertama yang ohsem..

Sha baca pada 07.06.2019 dan selesai pada 08.06.2019..

Koleksi peribadi Sha..
Published February 28th 2019 by Buku Fixi

8 comments:

  1. tertarik juga nak baca buku ni, review semua pun best.

    ReplyDelete
  2. Saya tak pernah baca lagi buku ni. Sampai sekarang tak pernah baca buku-buku fixi😅.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak cuba baca buku Fixi, akak cadangkan buku ini..

      Delete
  3. selalu beli buku kat play books je...

    ReplyDelete
  4. penulis baru pertama kali terbitkan buku ke?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »