Sunday, June 2, 2019

How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hujung minggu lepak dengan anak-anak menonton movies.. Seronok pula tengok kartun dengan Amani dan Imani.. Yang paling best layan Imani punya soalan.. Ada je yang dia nak tahu.. Kami tengok kartun ini dan Kamen Rider.. 

Pada Sha cerita dia menariklah.. Amani dan Imani boleh layan dua, tiga kali cerita ini.. Kira seronoklahkan.. Paling best tengok aksi Night Fury dengan Light Fury.. Comel je watak dua ini.. Hehehe.. Aksi, berwarna-warni dan kelakar.. Sesuailah..


11 comments:

  1. Betul. Betul. Betul. Best sangat filem ni. Akhirnya, Toothless dapat jugak girlfriend :)

    ReplyDelete
  2. tak puas tengok. i can never get enough of this.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju.. dua tiga kali ulang dengan anak-anak..

      Delete
  3. Saya dah tengok kat panggung wayang filem ni. Ikut kawan-kawan je😅. Tapi bila tengok,macam best pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengok kat pawagam mesti lagi best.. akak dengan anak-aank memang tengok filem ini dari yang first lagi..

      Delete
  4. Tak pernah tengok lg cite ni. Haha

    ReplyDelete
  5. tak tengok lagi yang ketiga ni. night fury dengan light fury nampak comel je

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »