Saturday, June 1, 2019

Secret Recipe: Durian Fromage

Assalamualaikum..
Hye semua..

Masa beli kek anniversary tu, ternampak kek durian ini.. Ada dua jenis.. Sha beli yang cheese.. Peminat setia cheese kan.. Memang berbaloi bayar RM11.80 untuk satu potong ini.. Luas hati dengan rasa durian dia.. Mengancam dan meletop-letop dalam mulut.. Hahaha.. Hyper betul perbandingan itu.. Tapi memang kenalah dengan tekak Sha.. Tekak korang, Sha tak pastilah kan.. Ada rezeki nak cuba yang satu lagi tu, Absolute Durian..

Durian Fromage
Durian cream cheese covered with white chocolate drizzle.

14 comments:

  1. Alamak, nampak sedap la pulak hehe. kena dapatkan ni :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/06/book-review-niqab-by-shield-sahran.html

    ReplyDelete
  2. Nampak hari tu tapi risau tak sedap. next time nak try la

    ReplyDelete
  3. Tak pernah nampak lagi kek durian di Secret Recipe. Nampak dalam gambar tu macam sedap.

    ReplyDelete
  4. Oh ada yg cheese plak.. Pernh mkn yg 1st keluaran tu

    ReplyDelete
  5. takde lagi flavor ni dekat sabak dengan subang. nampak cheese dia yang melimpah tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. cheese dia yang melimpah tu yang ohsem..

      Delete
  6. lama sungguh tak membeli di SR.
    sebab da jumpa member yg buat kek sedap giler.
    so, oder kat dia jer la now.
    harga pun ok ok :) mampu milik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada member yang buat kek sedap memang untung Aida.. Boleh support sekali bisnes kawan dan kita pun dapat makan sedap..

      Delete
  7. sha, bln ni smpi bln depan IKEA ada jual 'taste of durian' boleh terjah nnt

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »