Friday, June 21, 2019

Starbucks: Dark Caramel Coffee Sphere Frappuccino

Assalamualaikum..
Hye semua..

Disebabkan ada kursus di KL, bolehlah Sha menyinggah Starbucks pandu lalu di RNR Rawang arah utara.. Teringin nak cuba menu baru Starbucks.. Nampak macam emriah je.. Hehehe.. Okaylah pada Sha tapi kalau nak beli lagi, memang taklah.. hahaha.. Tak memikat tekak..

Sha tambah coklat cip.. Selain coklat cip ada coffee spheres.. Bila minum tukan sambil gigit coffee spheres tu rasa macam meletup-letup dalam mulut.. hahaha.. Memang bestlah..

Nampak tak kemeriahan air tu..

Atas dia ada cream and caramel..

13 comments:

  1. cream dan caramel tu yang sentiasa ditunggu-tunggu..

    ReplyDelete
  2. Fuh terbaik ni kak sha.. nasib baik dah raya bukan puasa lagi 😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😂😂 kalau bulan puasa, mau menjilat skrin kalau nampak nie.. 🤭🤭

      Delete
  3. sesekali kan sha belanaja diri sendiri...ada caramel tu nmpk sedap

    ReplyDelete
  4. mcm boleh terasa lemak2 manis pekat di dlm mlt tuh...

    tp diri ini jarang sgt2 membeli air starbuck nih, klu beli pun msti kongsi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah.. Sha pun jarang beli.. nie dah lalu, menyinggahlah..

      Delete
  5. pastu harga pun boleh tahan mahalkan

    ReplyDelete
  6. starbuck tk brp minat..xbrp kena ngan tekak...kalo pi starbuck ni samada kwn blanje ataupun menang contest...suka pi coffee bean

    ReplyDelete
  7. Saya tak pernah lagi beli air di Starbucks sebab harganya agak mahal bagi saya.

    ReplyDelete
  8. Baru cuba tadi, sedap tapi manis

    ReplyDelete
  9. tengok gambar pun dah terliur. Biasa minum yang caramel biasa pun dah manis sgt

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »