Friday, June 21, 2019

Jamuan Raya Jabatan

Assalamualaikum..
Hye semua..


Masih dalam mood beraya lagikan?? Hehehe.. Jabatan @ pejabat korang dah buat jamuan raya ke?? Jabatan Sha baru je buat pagi tadi.. Berwarna warni dan meriah je Majlis Raya pagi tadi.. Sha tak adalah ambil gambar orang.. Gambar makanan je yabg senpat dirakam.. Jom tengok gambar..

Sate dan kuah kacang bersama nasi impit..

lemang dan rendang ayam..

Seri muka (bawah tu bukan pulut tapi sagu) dan Brownies..

Cendol..

Roti jala kuah kari..

6 comments:

  1. Semua menunya sedap-sedap belaka.

    ReplyDelete
  2. waaa..banyaknya juadah raya..bestnya

    ReplyDelete
  3. jumaat meriah la wat jamuan raya...sbb esoknya cuti2 kan..vkend sambung openhouse plak

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnyaa. Roti jala dah lamo tak makan. One of my favorite juga tu hehe

    ReplyDelete
  5. mana2 open house dia punya menu hmpr sama

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »