Friday, June 28, 2019

Aplikasi McDonald's

Assalamualaikum..
Hye semua..

Baru ini Sha muat turun aplikasi Mcdonald's, teruja dengan burger RM1 tu.. hehehe.. Lagipun kelmarin ada temujanji Amani di Teluk Intan, bolehlah menyinggah ke McDonalds.. Bila muat turun dan scroll ternampaklah deal yang mengancam.. Apa lagi.. Tersinggah dan terbeli McDonald's lah cerita dia.. Sha belanja RM22.20 untuk seketul berger, 2 ketul ayam, 1 fries, 1 air coke, 1 Sundae straberry dan satu Iced Latte.. Berbaloilahkan..

Inilah deal RM1 tu.. Tapi sila redeem bila anda dah di kaunter ye.. Sebab tempoh tebusan hanya 5 minit sahaja..

Sha pergi dekat Exclusive Offer tu..

Dan beli set ini.. Harganya RM14.95 sahaja.. Dapat 2 ketul ayam, air, kentang dan aiskrim sundae.. Berbaloi ke berbaloi?? Hehehe..

Tambah pula Iced Latte ini sebab separuh harga.. Memang ohsemlah kan..

8 comments:

  1. Memudahkan urusan ni..alahai McD.

    ReplyDelete
  2. murah tu..berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  3. WOWWWW harga dia best lah. betul la abang kc kata apps McD ni best sebab banyak offer and discount. nanti boleh la install hehehe

    ReplyDelete
  4. Kak Feni dah download apps ni tapi tak pernah guna. Tunggu gaji lah.

    ReplyDelete
  5. akk suka pakai apps ni, murah dan jimat

    ReplyDelete
  6. berbaloi sangat2, tak blh nak habaqqqq... murah

    ReplyDelete
  7. Memang lebih jimat kalau guna apps ni. Saya mula guna bila ada kawan beritahu tentang offernya.

    ReplyDelete
  8. kalau sha dok area umah lama sy dan ada apps ni rs nya boleh berkg kt mcd ni...sbb umah sy blkg mcd hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »