Tuesday, June 21, 2022

7 Eleven Kuaci: Walnut, Butter Cream & Caramel

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pertama kali Sha cuba sebenarnya.. Memang menarik.. Pembungkusan dia pun menarik mata.. Cuma harganya sedikit mahal lah ye.. Sesekali layan okaylah.. Sha beli ketiga-tiga rasa yang ada.. Saja nak cuba.. Lepas tu tak tahulah bila nak beli lagi.. Hahaha.. 

Walnut - RM4.30
Sha pun confuse tengah makan kuaci ke kacang walnut.. hehehe.. Memang kuatlah rasa walnut tu pada kuaci.. Bau dia pun wangi tau..

Krim Mentega - RM4.30
Kalau yang ini ada rasa mentega dan masin seikit tapi masih lagi okay.. Sedap jugalah cuma tak sesuai makan banyaklah.. Wangi mentega tu memang best..

Karamel - RM4.30
Okay.. Yang ini rasa dia manis dan bau karamel dia, not bad lah.. 

5 comments:

  1. Font yang dia gunakan tu cantik!

    ReplyDelete
  2. kuaci ni is must..kalu kami main sahibba...leka mengunyah sambil perah otak nak buat perkataan.. tapi suka yg ori jugaks..pernah gak try yg flavor ni..

    ReplyDelete
  3. Wah! menariknya nak belilahlah nanti sebab memang suka kuaci

    ReplyDelete
  4. mkn kuaci ni bahaya sbb boleh jd ralit hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »