Sunday, June 19, 2022

Starshine Limited Edition: Coca-Cola Zero Sugar

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Memang berbaloilah beli.. Rasa dia best dan lebih lembut dari coke.. Rasa dia unik tapi best.. Sha beli dekat 7Eleven.. Tin dia pun cantik.. Rasa macam nak buat hadiah je.. hehehe.. Tapi manis tau walaupun dia buh dekat tin tu zero sugar..

RM3.50

6 comments:

  1. memang zero sugar... sebab dia pakai artificial sweetener...

    ReplyDelete
  2. zero sugar tapi manisnya dari sumber lain, bukan sugar kot?

    ReplyDelete
  3. wah...inovasi dari coke...boleh cuba nie

    ReplyDelete
  4. Wow... Benarkah zero sugar ni... Xde tersorok eh.. Memang menarik nihhh tin nya.. i likeee.. Nanti try lah.. huhu

    ReplyDelete
  5. memang sedap tp bab manis tu tak boleh minum byk2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »