Saturday, June 11, 2022

Tong Garden: Amore Wafer Role Chocolate & Peanut Chocolate

Assalamualaikum..
Hye semua..

Wafer yang ohsem.. Terasa sedap coklat dan kekacangnya.. Memang berbaloilah dibeli.. Biskut ini keluaran Tong Garden.. Sha beli di Econsave.. Dijual secara kombo dan harganya kalau tak silap, belas-belas ringgit.. Tak ingat berapa.. hehehe.. Siap dapat free snek seaweed..

Chocolate & Peanut Chocolate

Amore Peanut Chocolate Wafer Role - Puas hati bila inti dia penuh kat bahagian tengah tu.. Rasa coklat dan kacang yang power..

Isi dalam dia.. Banyak la juga tapi sekejap je habisnya..

Amore Chocolate Wafer Role - Memang puas hatilah tengok inti coklat dalam wafer tu.. Penuh dan mewah.. Memang sedap..

Ini pun sama.. Sekejapan hilang ke dalam perut anak-anak.. hehehe..

2 comments:

  1. Sedapnya. Dah lama tak beli wafer macam ni.

    ReplyDelete
  2. hai Sha...kalau wafer yang gulung gulung memang sekejap jew dah licin kalau depan mata ,,,,kalau makan memang tak henghat.... main masuk dalam mulut jew

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »