Thursday, June 9, 2022

ebook | Rindu Berdarah oleh Fitri Umairah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha pilih untuk baca novel ini sebab tajuk dan sinopsis dia tapi nampaknya macam Sha tersalah pilih je.. Bukan cerita ini tak best.. Best dan Sha nampak sesuatu yang menarik dalam buku ini.. Cumanya penulis tidak menyusun dengan baik perjalanan cerita dalam buku ini.. Terlalu banyak watak dan plot sampaikan buku ini jadi kacau bilau.. Sha nak memahamkan cerita pun jadi pening.. Ceritanya berselirat.. Kalau diolah dengan baik, Sha rasa buku ini boleh pergi jauh.. Semoga penulis tak mengalah dna terus berkarya..

Sha baca pada 06.06.2022 dan selesai pada 07.06.2022..

Sha pinjam dan baca menggunakan aplikasi PNM e-Reader..
Published March 2021 by Kaseh Aries Publication Sdn Bhd

1 comment:

  1. tak bestnya bila gaya penulisan penulis tak kena dgn kita. maybe penulis baru kot harap boleh improve penulisan utk next buku dia.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »