Friday, June 3, 2022

ebook | Siri Benda Pelik 01: Lari! Dia Dah Datang!!! oleh Jo

Assalamualaikum..
Hye semua..

Siri ini bagus dan menarik untuk bagi budak-budak baca dan tak takut dengan hantu.. Sebab seramnya tak adalah melampau..  Komik ini turut menyelitkan pesanan dan juga pantang larang berkaitan 'benda ghaib' ini.. Macam orang selalu katalah "jangan takut sangat, jangan berani sangat"..

Ada 6 cerita pendek berkaitan perkara pelik yang akan diselesaikan oleh 3 sekawan iaitu Seth, Sany & Dre.. Owh ya, komik ini bersambung ye..

Sha baca dan selesai pada 02.06.2022..

Sha pinjam dan baca menggunakan aplikasi PNM e-Reader..
Published January 2020 by Kadokawa Gempak Starz Sdn. Bhd.

4 comments:

  1. Replies
    1. Tak lah.. Saya baca guna aplikasi PNM e-Reader yang saya muat turun dari Google Play Store..

      Delete
  2. Selalu tengok dalam page Gempakstarz. Tapi tak pernah baca lagi setakat ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »